27 Март 2015, Петък

Категории

Операция шменти капели


» Информация за филма Операция шменти капели
Резюме:

Невъзможно е да не участваш в играта. Ако не влезеш в нея доброволно, ще влезеш без да искаш. Силните не се колебаят да правят планове, колкото са по-силни, толкова по-смели и находчиви са плановете им. Но куклата прегризва конците на кукловода и пъзелът се разпада.

Абсурден извършител извършва абсурдно престъпление. Елементите на престъплението се подреждат един след друг с неумолима логика: заложници, откуп, престрелки, експлозии, убити. Но вместо след като всичко приключи, от барутния дим пред обществото да изплува класическо местопрестъпление, се оказва, че събитията са изградили лабиринт, в който е невъзможно да се проследи нишката на истината. Твърде много хора са замесени, твърде много неща нямат нормални обяснения и явно нещо много важно е пропуснато.

Шменти Капели - една комедия за това, което стана пред очите ни, без ние да го разберем. Една кримка за обикновения човек, когото никой не успя да разбере. Един филм за нашето време, и неговите престъпления. Една история за тайните, които силните не могат да скрият от слабите.


Добавен на : 13.08.2012 Гледан : 2034

Общ рейтинг : 0 / 5 1 глас 2 глас 3 глас 4 глас 5 глас
Сподели филма : Сподели в Digg Сподели в Delicious Сподели в Facebook Сподели в Reddit StumbleUpon'da Paylaş Сподели в Google


Тагове : Операция, шменти, капели
» Коментари
за този филм все още няма коментар. Искаш ли да си първия коментирал ?
Напиши Коментар
Име :
Е-майл :
Коментар :
Спам код :

ТВ Програми

© 2009 Филми онлайн - Всички права запазени.

RSS